0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŽELJKO OBRADOVIĆ: Prvi put u Beogradu pred našim navijačima! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.22 u 16:17

Nakon bolnog poraza u drugom kolu Evrolige od Baskonije, Partizan se po prvi put ove seli u Beograd gde će odigrati treće kolo ABA lige protiv Studentskog centra.

Partizan je do sada u svim takmičenjima odigrao četiri utakmice, ali ovo će mu biti prva na domaćem terenu. Posle četiri vezana gostovanja, dve pobede u ABA ligi i dva poraza u Evroligi, crno-beli će napokon odigrati prvi meč u Areni.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Prvi put u Beogradu pred našim navijačima. Verovatno nešto što je dobro posle četiri utakmice koje smo igrali u gostima i 48 sati posle utakmice koju smo ihgrali u Evroligi. Treba videti reakciju. Naravno radili smo skauting Studentskog centra i kao i svaka utakmica u ABA ligi, sa maksimalno ozbiljno i sa velikom željom da odigramo dobro“ zaključio je Obradović, a pored njega, očekivanja je izneo i Tristan Vukčević:

„Prva utakmica u Areni, očekujem da dođu navijači da navijaju za nas, da i novi igrači osete atmosferu kakva je ovde. Želimo dobro da odigramo, da zaboravimo ovo što se desilo protiv Baskonije i da jako uđemo u meč protiv Studentskog centra“ istakao je Vukćević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter