0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SRBI DOMINIRAJU U LIGAMA PETICE: Gudelj matirao Rajkovića, gol za TV špice! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.22 u 20:02

Reprezentativac Srbije utišao navijače Majorke!

Deveto kolo nacionalnog prvenstva Španije donelo je duel između Majorke i Sevilje. Gostujući sastav, kojem je još uoči susreta dodeljena uloga favorita, došao je do vođstva u 53. minutu utakmice. Ekipa koja nastupa pod dirigentskom palicom legendarnog Argentinca, Sampaolija, povela je efektinim pogotkom reprezentativca Srbije, Nemanje Gudelja.

Prihvatio je iskusni vezista loptu koju mu je dodao doskorašnji as Real Madrida, Isko, pogledao ka protivničkom golu i kao iz topa uputio pravu ‘bombu’. Na golu Majorke nalazi se Predrag Rajković, Nemanjin saigrač iz nacionalnog tima. Popularni Rajko nije imao nikakve šanse prilikom pokušaja da zaustavi ‘lepoticu’ upućenu od strane Gudelja.

Uživajte u majstoriji srpskog reprezentativca, još jednog u nizu koji se danas upisao u strelce na evropskoj smotri. Pre Gudelja u Ligama petice mreže su danas tresli Aleksandar Mitrović (Fulam) i Dušan Vlahović (Juventus).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter