0
ATP

FOTO: Twitter/@LaverCup

ŠAMPION ŠAMPIONSKI O ŠAMPIONU: Gvozdeni Majk hvalio Novaka Đokovića!

Objavljeno: 15.10.22 u 12:07

Majk Tajson je verovatno i najbolji borac svih vremena, kada se uzme u obzir samo vrhunac forme u karijeri, ali ipak njegovi nestašluci, blago rečeno, koštali su ga priče o najboljem svih vremena generalno. Ipak, Novak Đoković je doveo svoje bubice u red, i sada je u svom sportu jedan od KOZA, a Gvozdeni Majk je to prepoznao.

Đoković, definitivno. I Federer. Ako pričamo o Đokoviću, sjajno je kako se oporavio od sih tih povreda tokom karijere. Znate, lično volim Novaka, ali sam i veliki fan Rodžera. Kada je igrao u prajmu, lebdeo je. Pametan je igrač i tu nema šta da se doda. Što se tiče Nadala, on je svuda po terenu. Sjajan teniser, ali njegov tenis nije merljiv sa onim koji igraju Đoković i Federer – kazao je Tajson.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Potom je dodao.

Novak Đoković je moj favorit u ovom momentu. Ako je u dobrom stanju, zaista volim da ga gledam kako igra. On je moj favorit zato što se neverovatno oporavlja od povreda, a beležio je neverovatne pobede protiv Federera i Nadala. Pravi borac – kazao je tada Tajson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter