2
Evroliga

from left Balsa Koprivica Zach LeDay Yam Madar Aleksa Avramovic Uros Trifunovic Partizan v Cedevita Olimpija-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 11.12.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘PORAZ KOJI BOLI – PLAN JE BIO DA PRAVIMO FAUL’: Partizanov krilni centar priznao grešku nakon poraza! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.22 u 09:48

Svi koji su gledali utakmicu ostali su šokirani činjenicom da Partizan nije pravio faul.

Košarkaši Partizana su sinoć poraženi od Baskonije na gostovanju. Imali su apsolutno sve u svojim rukama, ali je američki bek Hauvard iskoristio trenutak nepažnje košarkaša Partizana i vrlo surovo ih kaznio za to. Svestan da su pogrešili nakon meča bio je i Zek Ledej, koji kaže da moraju da slušaju trenera u buduće.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1581023202502909953

‘Trebali smo da pobedimo, ali nismo. Poraz koji boli, baš… posebno jer smo imali sve u svojim rukama. Bio je plan da se faulira igrač, ali kada ste na terenu, stvari se dešavaju brzo. Moramo da se fokusiramo. Pogodio je mnogo teških šuteva, posebno taj poslednji, ali ponavljam…moramo da ostanemo fokusirani na nas i na greške koje moramo da ispravimo.’ – rekao je krilni centar Partizana za Mozzartsport.

0
0

2 Komentara

  1. TACNO-„Morate da se fokusirate..??!“..SAMO-KAKO, kada za razliku od mutant kk Coor***VE (koja ima 20 kosarkasa i jos na sve TO dovodi braduljicu i pleya Argentinca..) MI u rosteru jedva imamo 6-7 kosarkasa, ZEK, LESOR, Egzum igraju celu tekmu bez odmora, tu je jos Naneli, Panter, Papapetru i i to je to…Madar, Andjusic, Balsa, Trifa, Vukcevic i onaj klinac koji ni sekund nema u igri..???????????????????????????????????? ZAR NEKO MOZE DA VAS KRIVI ZA „PAD KONCETRACIJE“ KADA SAMO VAS SESTORICA IGRATE CELU TEKMU…?!!! Zasto kk plaqiyat I DALJE DOVODI I DOVODI KOSARKASE KO NA TRACI, DOK KKP NI KRSTENOG PLEJA SEBI NE MOZE DA PRIUSTI, ZASTO….??!! …I ZASTO SE ONDA ZOC STAVLJASH KAO „ZIVI STIT“ ISPRED DOVEDENOG SEGREGATORA U SDP i KKP i FKP-oSTOYE, KOJI JE JEDNAK SA V&V PO POSLUSNOSTI YU DI..!!!?
    PS…DA LI JE ZABRANJENO DA oSTOYA ODGOVORIS NA UVREDE I NEISTINE IZ SUPROTNOG TABORA-SDcz, DOK SA NASOM FK SEKCIJOM (koja je spremna da ode, ALI NE ti da ih zamenish..) IDES NA „NOZ“, DO ISTREBLJENJA, UMESTO ZAJEDNO SVI GROBARI PROTIV SLUGA ZLA I SEGREGATORA SRB. ??!!!!!!! Puno je nelogicnosti koje samo qLu p i sLep covek ne kapira i ne vidi..!!!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Glup si ali ne provaljuješ. Sprcali ste više para nego Zvezda i kriv vam je tuki. Napaseš se i sportski pozdrav.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter