0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PODGORIČANI U DOBROJ ATMOSFERI DOLAZE U BEOGRAD: ‘Partizan je apsolutni favorit, očekujemo sjajnu atmosferu!’

Objavljeno: 15.10.22 u 19:40

Težak izazov za ekipu iz crnogorske prestonice!

U okviru 3. kola Admiral bet ABA lige, košarkaši Partizana dočekuju Studentski Centar. Izabranici Željka Obradovića pokušaće da se vrate na pobednički kolosek nakon evroligaškog poraza od španske Baskonije. Treći trijumf u regionalnom takmičenju crno-beli će tražiti u nedelju, od 21 čas u Štark Areni.

Dan uoči utakmice oglasio se trener ekipe iz Podgorice, Andrej Žakelj.

-Očekuje nas lakša utakmica u sezoni. Igramo protiv Partizana, koji ima moćan roster, koji ima jednog od najboljih trenera Evrope svih vremena. Partizan je apsolutni favorit, verujem da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta, a takva atmosfera morala bi da bude motiv za našu mladu ekipu, da pruži maksimum i predstavi se u što boljem izdanju – poručio je Žakelj i dodao:

-Partizan je poražen posle trilera od Baskonije u drugom kolu Evrolige, ali mislim da umor i zaista bolan poraz, neće uticati na ekipu iz Beograda, s obzirom da su u pitanju vrhunski profesionalci, koji znaju da je svaka naredna utakmica najvažnije, a poraz se najbolje leči pobedom. Ponavljam, borićemo se, daćemo sve od sebe, da što je moguće duže budemo konkurentni Partizanu, koji je naglašavam još jednom, apsolutni favorit  – zaključio je trener crnogorskog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter