0
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

OBEĆANO – ISPUNJENO: Gordan Petrić dobio obećani ručak od prijatelja!

Objavljeno: 15.10.22 u 16:41

Zaslužio je.

Od dolaska Gordana Petrića na klupu Partizana, crno-beli igraju kao preporođeni. Jedan potpuno sumorni početak sezone preokrenuli su u svoju korist i izgradili veliko samopouzdanje.

Odlična forma odražava se i na rezultate u Evropi, a moć Partizana itekako je osetio bundesligaš, Keln. Dva puta ih je Parni valjak pregazio u sedam dan. Prvo u Nemačkoj (0:1), a zatim i u Beogradu (2:0) uz mnoštvo šansi.

Gordan Petric UEFA Europa Conference League, group D football match between Partizan and Koln 13.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Neretko ekipa Gordana Petrića, posebno u domaćem prvenstvu, biva jako „raspucana“. Trener Partizana je u jednoj zanimljivoj izjavi otkrio da svaki put kad njegovi momci postignu četiri ili više golova, on dobija ručak od svojih prijatelja.

Oni su nastavili sa tradicijom, ranije je to bilo na tri gola razlike, ali sada su videli da možemo i više. Protiv Voždovca smo postizali četiri gola, i to je već ko zna koji put ove sezone da bude četiri gola razlike. Tako da naručivaćemo koliko hoćemo, pa će biti dosta na meniju. U petak je prvi ručak. – rekao je Petrić u jednoj izjavi za novinare.

Gordan Petric Vozdovac – Partizan, super liga srbije, superliga Beograd, Srbija 9.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Na fotografiji se nalaze i legende Partizana, ali i Crvene zvezde. Tu su osim Petrića i Peđa Mijatović, Ivan Tomić, Zoran Mirković, Mihajlo Pjanović, Nemanja Vidić i drugi.

Od dolaska Petrića na klupu Partizan je čak pet puta postigao četiri ili više golova – protiv Hamruna, Kolubare, Mladosti iz Lučana, Vojvodine i Voždovca.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter