0
Košarka

Novica Velickovic Aleksej Nikolic Nikola Jankovic ABA Liga, Crvena Zvezda - Partizan, polufinale, prva utakmica Belgrade, Serbia on Mart 23. 2019. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

NOVA AVANTURA: Nekadašnji košarkaš Partizana pronašao novi angažman!

Objavljeno: 15.10.22 u 17:41

Ponovo u Italiji!

Nekadašnji košarkaš Partizana i reprezentativac Slovenije, Aleksej Nikolić potpisao je za ekipu Dinamo Sasarija.

Kao pozajmljen igrač crno-belih već je nastupao u Italiji, ali u dresu Treviza. Nakon epizoda u Francuskoj i Španiji odlučio se za povratak na Apenine.

Sve se veoma brzo završilo, bilo su to luda 24 časa. Poziv je bio neočekivan, ali profesionalci smo i moramo da budemo spremni. Dolazim sa velikom energijom, nema šta da se razmišlja. Opušten sam i srećan što sam ovde. Učiniću sve da što pre pomognem ekipi na takmičarskom planu. – rekao je Nikolić.

Prošlu sezonu Aleksej je započeo u francuskoj ekipi Gravlena, da bi je završio u španskom San Pablo Burgosu koji je i pored njegovog dovođenja ispao iz ACB lige.

Debi u dresu Dinamo Sasarija mogao bi da upiše upravo protiv bivšeg kluba, Treviza.

Biće čudno, posebno zbog tajminga, ali tamo sam imao dobar period i radili su sjajan posao u klubu. Biće uzbudljivo, nedostaje mi teren tako da će biti i uzbudljivo. Klub ima visoke ciljeve, tako da se očekuje pobeda i bićemo pod velikim pritiskom, ali to je normalno. – zaključio je nekadašnji košarkaš crno-belih.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter