0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MAJDEVAC POSLE REMIJA SA VOJVODINOM: Svi se nadamo povratku na pobednički kolosek! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.22 u 13:41

Andrija Majdevac je izneo utiske nakon remija sa Vojvodinom u petnaestom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

„Znali smo šta nas očekuje i da sledi jedna jaka, veoma jaka utakmica. Takva je i bila. Fantastična publika videla je pravi prvenstveni okršaj. Na kraju, sigurno da ostaje neki žal zbog propuštene prilike da upišemo sva tri boda. Šta da radimo, uzeli smo bod. To je to. Bilo nam je teško, ali idemo dalje“ zvučao je razočarano Majdevac, a onda se osvrnuo na učinak Novog Pazara, koji do 13. kola nije imao remi u ovoj sezoni:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Nismo imali remi 13 kola, a sada su se desila dva zaredom. Svi se nadamo povratku na pobednički kolosek. Pred Voždovac je potrebno da se najpre dobro odmorimo, a onda da se potpuno mobilišemo i trijumfalno otvorimo drugi krug ligaškog dela takmičenja. Imamo dosta bodova. Realno, niko pre početka sezone to nije očekivao. Sada je drugačije jer svi očekuju – sve. Tu spade i Evropa, za koju ćemo se verovatno i boriti sa Vojvodinom. Bežimo im tri boda, a moglo je bit i šest. Bože moj, nastavljamo misiju“ istakao je, a onda se osvrnuo na kvalitet fudbala u domaćoj ligi:

„Igra se dosta borbeno i čvrsto. Iskreno – kida se. Nije slučajno to 11. liga po UEFA koeficijentu. Naše elitno takmičenje je dosta cenjeno, ti igra mnogo dobrih fudbalera. Eto, uzmimo baš Vojvodinu. To je klub sa ogromnim budžetom, ali nije se nešto primetilio da su bolji od nas. Moramo na svakoj utakmici da ginemo da bismo neke stvari nadomestili, ali imamo puno kvalitetnih igrača. Gazimo dalje“ zaključio je Majdevac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter