0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManCity

‘LIVERPUL NE MOŽE DO VRHA’: Gvardiola samouveren uoči velikog derbija!

Objavljeno: 15.10.22 u 11:52

Prošle sezone bio je to derbi za titulu, ali sada je Liverpul daleko od toga.

U nedelju od 17.30 na Enfildu ekipa Liverpula dočekuje Mančester siti u okviru 11. kola engleske Premijer lige. Prvi ovosezonski duel ovih dveju ekipa viđen je u okviru Komjuniti šilda, kada je Liverpul slavio sa 3:1. Uoči ovog duela, Pep Gvardiola upitan je da li Liverpul može da bude u borbi za titulu?

‘Ako biste postavili to pitanje 10 utakmica do kraja, rekao bih da Liverpul ne može da dođe do vrha. Ali kada smo u poziciji u kojoj smo sada i sa Svetskim prvenstvom, sve može da se desi. Znam kakav kvalitet imaju. Uvek je bila teška utakmica i ne očekujem ništa drugo.’ – rekao je Gvardiola i potom dodao:

FOTO: Twitter/@ManCity

‘Pre nekoliko meseci Liverpul se borio za četiri titule, imali su više šuteva, posed, sve i u finalu su izgubili. Ovo je isti tim, isti trener, stvari se mogu promeniti. To je deo takmičenja. Ne gledam dobre ili loše trenutke, analiziram ih kao tim, uvek očekujući najbolje od njih.’ – zaključio je on.


Пласман обезедио Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter