1
Domaći fudbal

Vladimir Gacinovic Vozdovac - Novi Pazar Superliga Srbije 8.7.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GAĆINOVIĆ I PAZAR SE RASTALI: Razlog niko nije očekivao!

Objavljeno: 15.10.22 u 18:00

Novi Pazar i Vladimir Gaćinović rastali su se usle izuzetno kvalitetne i produktivne saradnje. Ipak, plavo-beli i iskusni stručnjak, iz privatnih razloga stratega, morali su da raskinu saradnju.

 

„Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović, iz razloga privatne prirode i potrebe da bude u Novom Sadu, zamolio je klub da se u ovom trenutku raskine ugovor, koji je bio zaključen na godinu dana. S obzirom na veliki doprinos i odlične rezultate koje je Novi Pazar ostvario pod vodjstvom Gaćinovića, klub je odlučio da izadje u susret treneru. Iako je ovo neuobičajena, a istovremeno nezazhvalna situacija za klub, trener Gacinović je ostavio toliko dubok trag u nasem gradu, da bi svaka druga odluka bila neljudska. Pred nastavak prolećnog dela prvenstva postoji realna mogućnost da se saradnja Novog Pazara i trenera Gacinovica nastavi. Maeastro uz tebe smo, čekamo te nazad u tvoj Pazar.“

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Ostaće Gaćinović upamćen zbog istorijskog niza Pazara, koji je vezao sedam trijumfa, i bio na čelu Superlige Srbije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter