0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@ABA_League

BUDUĆNOST U DRUGOM POLUVREMENU SLOMILA MZT: Podgoričani zalečili rane iz Evrokupa pobedom u ABA ligi! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.22 u 20:47

Makedonski tim izdržao jedno poluvreme.

Budućnost je u Morači savladala ekipu MZT-a rezultatom 90:70 u trećem kolu AdmiralBet ABA lige.

Dobro su domaći počeli meč – u finišu prve četvrtine imala i +16 (23-7). Na kraju MZT je uspeo da sa tri vezana poena spusti rezultat za 23:10. U dobrom delu druge deonice Plavi su imali dvocifrenu i sigurno prednost. Ipak, koncentracija je popustila u finišu prvog poluvremena, a MZT je to iskoristio da priđe na -8 (39:31).

Početkom drugog poluvremena prilazili su gosti čak i na dva poseda zaostata (-6), ali su Podgoričani uspešno branili svoju prednost. Usledila je serija 19:3 kojom su otišli na nedostižnih 22 poena prednosti (60:38). Rezultat na kraju trećeg perioda bio je 64:46.

U poslednjem periodu nekadašnji šampiona ABA lige rutinski je održavao prednost, a meč je završio sa maksimalnom razlikom od čak 23 poena – 89:66.

Najefikasniji kod domaćih bio je Tre Bel-Hejns sa 21 poenom, a dodao je i 5 asistencija. Odličan je bio i Rejnolds sa 18 poena. Sa druge strane u ekipi MZT-a najbolji su bili Ajvi i Maksvel sa po 12 poena.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter