0
ATP

FOTO: STARSPORT

VREME JE ZA PENZIJU: Italijanski teniser odlučio da završi karijeru u Napulju! (FOTO)

Objavljeno: 14.10.22 u 18:25

Još uvek nije odlučio čime će se baviti posle profesionalnog tenisa!

Poznati italijanski teniski as, Andreas Sepi, objavio je da će krajem oktobra meseca završiti profesionalnu karijeru. Sepi (38) nastupiće na turniru u Napulju, koji je na programu od 17. do 23 oktobra, gde će se zvanično oprostiti od profesionalnog sporta.

Za vreme bogate karijere Italijan je podigao trofej na tri ATP turnira, a najbolji plasman mu je 18 pozicija na rang listi. Andreas je otkrio kako je na ovogodišnjem US openu shvatio da je došlo vreme da kaže ‘zbogom’ najvećoj ljubavi.

-U meču na US Openu rame me zabolelo nakon samo tri gema igre. Tada sam shvatio da više ne mogu da igram na pravom nivou i da mi telo govori da je kraj. Morao sam to da prihvatim. Zadnji turnir će biti Napulj, a šta ću raditi nakon tenisa u ovom trenutku ne znam – poručio je legendarni Italijan.

FOTO: STARSPORT

Sepi, koji trenutno zauzima 257. poziciju na ATP listi, na tri različita grend slema (Australijan open, Rolan Garos i Vimbldon), stizao je najviše do osmine finala. Italijan se često odazivao pozivu i dolazio je na Serbia open u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter