0
Evroliga

FOTO: Twitter/@ASMonaco_Basket

U MONAKU NISU SREĆNI EVROLIGIN SAOPŠTENJEM: Najbolji igrač poručuje – „Ako objavite ovako nešto, onda morate da objavite sve što nije bilo kako treba na utakmici!“

Objavljeno: 14.10.22 u 18:12

Podigla se prašina.

Košarkaši Monaka sinoć su u svojoj dvorani savladali šampiona Evrope, Anadolu Efes, rezultatom 95:92, nakon produžetaka.

Ipak, o ovoj utakmici se više govori dan posle nego nakon same utakmice. Naime, Evroliga je izdala saopštenje u kojem se kaže da su sudije pogrešile u poslednjim sekundama regularnog dela nedosudivši prekršaj nad Vasom Micićem za tri slobodna bacanja.

Reakcija iz Monaka stigla je od njihovog najboljeg igrača, Majka Džejmsa, kojem se nije naročito svidelo saopštenje.

Ako objavite ovako nešto, onda morate da objavite sve što nije bilo kako treba na utakmici. Sudije nisu savršene, kao ni mi. Promašio sam neke šuteve, oni su doneli neke pogreške odluke. Jednostavno, utakmica se ponekad tako odvije. – napisao je na svom Tviteru on, pa dodao.

I ja sam pri doskoku pao na nečiji članak kada sam šutirao za tri, pa nisam pisao o tome. Stvari mogu da promaknu. – zaključio je Amerikanac.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter