0
Evropske lige

Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal Srbija v Svedska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 24.09.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRBIJA MOŽE DA ODAHNE: Trener Fulama doneo važne vesti – Mitrogol se vraća!

Objavljeno: 14.10.22 u 17:50

Ohrabujuće informacije.

Sve navijače Fulama, ali i reprezentacije Srbije zabrinula je vest o povredi Aleksandra Mitrovića u meču koji je njegov tim igrao protiv svog nekadašnjeg kluba, Njukasla.

Jasno je bilo da nije najbolje stanje sa stopalom još u utakmici Lige nacije sa Švedskom, iako je postigao het trik, morao je ranije van terena.

Serbia’s Aleksandar Mitrovic Serbia – Sweden UEFA League B – Group 4 Nations League football match 24.9.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Poslednje informacije kažu da je srpski fudbaler sve bliži povratku na teren, a to je potvrdio i Marko Silva, menadžer Fulama.

Mitrović je danas trenirao prvi put sa ekipom, pratimo situaciju i čekamo konačnu odluku posle konsultacije sa lekarskim timom, kada ćemo znati da li može da zaigra protiv Bornmuta. – rekao je trener Fulama.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter