0
Domaći fudbal

from left Andrija Radulovic Lazar Arsic Bojan Mladjovic Milan Mirosavljev Nikola Stankovic Danilo Sekulic Novica Maksimovic Marko Mandic ilustracija illustration Mladost GAT v Novi Pazar, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Karadjordje on August 26, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RISTOVSKI NAKON REMIJA: ‘Očekivali smo tešku utakmicu – Žalimo za tri boda!’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.22 u 22:21

I dalje se grčevito bore za opstanak!

Na samom otvaranju nove runde Mozzart bet Superlige Srbije, fudbaleri Mladosti GAT ugostili su istoimenog rivala iz Lučana. Duel dve Mladosti završen je bez pobednika, rezultatom 1:1. Domaći sastav je relativno rano stekao vođstvo, ali u nastavku se posvetio isključivo defanzivnim zadacima, što su gosti iz Lučana iskoristili na adekvatan način. Nakon meča trener domaćina, Ristovski rekao je:

Znali smo i očekivali tešku utakmicu. Sigurno da je Mladost jedna dobra ekipa sa šest-sedam iskusnih igrača, koji su se dokazali u našoj zemlji i inostranstvu i to iskustvo je na kraju i prevagnulo. Ušli smo obazrivo u utakmicu, postigli gol na vreme. Period od vodećeg gola do poluvremena je odlučio meč, u tom intervalu smo imali još dve dobre situacije da rešimo pitanje pobednika, ali nismo uspeli. Dogovorili smo se da iz kontre pokušamo da pripretimo, međutim gosti su izjednačali i nerešen ishod je najrealniji. Žalimo za tri boda, ali ne mogu ništa da zamerim mojim momcima koji su dali sve od sebe. Već u sredu igramo Kup sa Voždovcem, potom dočekujemo Radnik. Pokušaćemo da osvojimo što više bodova – rekao je šef struke Ljubomir Ristovski nakon remija sa Mladosti iz Lučana – 1:1, na stadionu ,,Karađorđe“ u okviru 15. runde Mocart Bet Super lige Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter