0
Fudbal

Head coach Dragan Stojkovic reacts Srbija v Svedska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 24.09.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PIKSI NIJE ZABRINUT: „Vlahović kada igra za Srbiju je drugi igrač od onog koji igra za Juventus – to nije moj problem!

Objavljeno: 14.10.22 u 13:54

Veruje u Dušana apsolutno.

Kako se bliži Mundijal u Kataru tako raste i tenzija i briga o formi pojedinih igrača. Dušan Vlahović sa svojim klub, Juventusom, prolazi određenu krizu, ali selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, nije zabrinut zbog toga.

Nisam zabrinut za Dušana. Meni je bitno da je on fizički dobro. Uvek je davao golove i nastaviće to da radi. Svi vide da je Vlahović kada igra za Srbiju drugačiji od onog Vlahovića iz Juventusa. Ali, to nije moj problem. Od Dušana svi očekuju mnogo, a u najboljim klubovima, poput Juventusa, kada ne pobediš uvek je pritisak na napadačima. – ističe Piksi.

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Irska
head coach Dragan Stojkovic Piksi and Dusan Vlahovic
Beograd, 24.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Siguran je da će biti strelac u gradskom derbiju koji Juve igra za vikend protiv Torina.

I onda svima plaća večeru posle utakmice. – u šaljivom tonu kaže selektor.

Dotakao se i Filipa Kostića koji je prešao Juve iz Ajntrahta ovog leta.

Filipu je potrebno vreme da se prilagodi na ligu kao što je Serija A. Ako se rezultati Juventusa poprave ljudi će i njega drugačije doživljavati. Alegri je inteligentan i siguran sam da će pronaći rešenje da preokrene stvari. – zaključio je Stojković.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter