0
Evroliga

Luka Mitrovic during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PAKLENA ATMOSFERA NIJE POMOGLA, MITROVIĆ SMATRA DA EKIPA TREBA DA UČI: „Malo nam fali, još kao ekipa ne znamo da dobijamo uzbudljive završnice, ali učićemo!“

Objavljeno: 14.10.22 u 16:50

Bila je prilika da se ostvari pobeda.

Panatinaikos je sinoć iz Beograda odneo pobedu u okviru 2. kola Evrolige.

Nisu uspeli košarkaši Crvene zvezde da u poslednjih par minuta pronađu rešenje za agresivnu odbranu grčke ekipe.

Luka Mitrović je pričao za medije nakon utakmice.

Uvek pada teško poraz, pogotovo u našoj hali u ovakvoj atmosferi. Mogli su pred kraj neki šutevi da uđu, promašili smo i neka bacanja, a oni su s druge strane pogodili teške šuteve. Tako utakmica dođe na jednu loptu i prevagnulo je na njihovu stranu. – istakao je on.

Smatra da ekipa iz ovoga samo treba da nauči dodatno.

Malo nam fali, još kao ekipa ne znamo da dobijamo uzbudljive završnice, ali učićemo. Svakako da bi nam ova pobeda mnogo značila, mislim da će svaka pobeda u oba takmičenja činiti ovaj tim većim, ali nadam se da će isto to činiti i porazi. – rekao je Luka.

Luka Mitrovic (L) and Arturas Gudaitis during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nije pronašao tačan detalj koji je prelomio meč, ali svestan je zbog čega se to dogodilo.

Teško je sada naći koji detalj je presudio, ali šut nas nije zaslužio – možda četiri-pet trojki smo pobedili, promašili smo i dosta penala, a ipak smo bili blizu pobede, što znači da je bilo i dobrih stvari. Gradićemo samopouzdanje treninzima i utakmicama, nadamo se da će ući kada bude potrebnije. – zaključio je Mitrović.

Zvezda sada gostuje ekipi Cedevita Olimpije u AdmiralBet ABA ligi, a zatim sledi duplo gostovanje u Evroligi, prvo Baskonija pa Real.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter