3
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailović (FOTO: Starsport)

OSTOJA OŠTRIJI NEGO IKAD PRE: ‘Neće ih spasiti lažna optužba – Željko Obradović vozi fiću, a direktor Partizana auto od 200.000 evra!’

Objavljeno: 14.10.22 u 20:15

Nastavlja se sukob između Ostoje Mijailovića i rukovodstva FK Partizan.

Prvi čovek KK Partizan – Ostoja Mijailović više je nego ljut na upravu FK Partizan zbog jučerašnjeg prebijanja jednog nedužnog momka, koji je trebao da prodaje kokice na stadionu ‘crno-belih’.

‘To je verovatno optužba zato što su pretukli nedužnog čoveka na stadionu. On je danas podneo krivičnu prijavu. Neće ih spasiti lažna optužba da iza baklji stojim ja ili bilo ko drugi.’ – rekao je Ostoja za Sport light i potom nastavio:

VESTI O PARTIZANU:

‘Angažovali smo državnu revizorsku kuću da ispitamo sve njihove sumnjive transkacije koje su napravili i za onaj silni novac koji su podizali bez pokrića. Slede krivične prijave i moraće da odgovaraju za to. Neće ih spasiti kampanje na pojedinim televizijama protiv mene, porodice, ljudi oko mene… Neće im proći. Ne osećam potrebu da dugujem bilo šta. Dugujem državi koja mi je dala mogućnost da ovde imam normalnu kompaniju, da budem predsednik kluba… U SD Partizan ima 50 radnika, dug za njihovo socijalno i penziono je 74 miliona dinara, nemaju knjžice da se leče. Oni voze automobile od 800 evra, a direktor Partizana koji ima platu 5.000 evra vozi auto od 200.000 evra blindirani. Mislite da je normalno to? Znate koji auto vozi Željko Obradović? Rekao sam mu kada je došao da izabere koji auto želi iz moje kompanije, a on je rekao da hoće fiću 500, crnu sa belim sedištima.’ – zaključio je novoizabrani predsednik JSD Partizan.

0
0

3 Komentara

  1. Igračima i treneru svaka čast. U upravu FK izabrati ljude koji Partizan nose u srcu. Sramota ovolika plata za Vazuru. Počelo je. Ostoja samo napred. Ovo vam piše čovek koji navija i voli Partizan već 61 godinu. Na spomeniku kada odem pisaće. ,,Voleo je Partizan.,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Ostoja, idi do kraja, to zlo sto sedi u FKP mora da ode sto pre. Vazuri je bolje da se sam doveze u blindiranoj mecki do CZ jer ako krenu navijaci da ga voze, tesko da ce i policija da ga spasi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Budi ostar prema zloy poodli, stiPu ti podele u SDP, a onay Zli patrlyakkk i qazda mu DELE SRB. NA POLA, a TU CUTITE SVI…?!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter