0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

ORLOVI VERUJU U TRIJUMF NAD SLOVAČKOM: Kukić smatra da je Srbija favorit, ali poziva na oprez!

Objavljeno: 14.10.22 u 17:25

Novi izazov za ekipu Tonija Đerone!

Rukometna reprezentacija Srbije ispunila je prvi cilj na početku novog ciklusa kvalifikacija i ubedljivo savladala Finsku u Novom Sadu. Orlovima predstoji novi izazov u nedelju, kada će se u okviru drugog kola kvalifikacija za EHF EURO 2024 sastati sa Slovačkom u Prešovu.

Iskusni član nacionalnog tima, Lazar Kukić, sumirao je utiske nakon susreta sa Finskom i najavio utakmicu sa Slovačkom:

– Zadovoljni smo jer smo napravili prvi korak i uzeli prva dva boda što je bio cilj u ovoj akciji, ali mislim da smo mogli da napravimo još ubedljiviju razliku. Na kraju krajeva, zadovoljni smo, prva dva boda su najvažnija, neki momci su pokazali zašto su ovde, pre svega mislim na igrače koji su došli iz naših mlađih reprezentativnih selekcija i drago mi je zbog njih. Uživali smo u lepoj atmosferi u Novom Sadu –  osvrnuo se Kukić na meč sa Fincima i najavio novi izazov protiv Slovačke u nedelju:

– Smatram da je Slovačka kvalitetnija ekipa od Finske, spremaćemo se kao i do sada, imamo još malo vremena za uigravanje i analizu protivnika. Mislim da smo veliki favoriti, tu nema nikakve dileme što se mene, a i ostatka ekipe tiče, svi tako razmišljamo. Naredni korak je da završimo ovaj ciklus sa dva nova boda, maksimalna četiri i pružićemo sve od sebe da odigramo što bolje i da slavimo u Slovačkoj –  zaključio je Kukić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter