0
Evroliga

Mateusz Ponitka (L) and Head coach Dejan Radonjic during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAKON UTAKMICE SA ZVEZDOM: Košarkaš Panatinaikosa završio u bolnici!

Objavljeno: 14.10.22 u 12:25

Težak udarac je dobio.

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Crvenu zvezdu u Pioniru rezultatom 77:75. Jedan od najzaslužnijih za trijumf tima Dejana Radonjića bio je, Mateuš Ponitka.

Poljak je svojom energijom i požrtvovanjem čini se prelomio utakmicu. Ipak, neće baš po dobrome pamtiti ovaj susret sa Zvezdom.

Naime, u jednom duelu sa Hasanom Martinom, centar crveno-belih ga je udario, a Ponitka je morao da napusti igru zbog krvi na usnama.

Ispostavilo se da su mu stradali zubi, zbog čega je morao da poseti i bolnicu. Sudije su gledale ovu situaciju, ali nisu ustanovile da je bilo elemenata za nesportski faul.

Nije poznato da li će Ponitka odsustvovati, a ukoliko se to desi mogao bi to da bude veliki problem za Dejana Radonjića, s obzirom da je Poljak vrlo bitan za igru grčkog tima.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter