0
Evroliga

Vasilije Micic (R) Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LUDO VEČE U EVROLIGI: Monako srušio šampiona Evrope nakon produžetka, odigrana još 2 izuzetno neizvesna meča! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.22 u 11:21

Pravi sportski dan je za nama.

Pored utakmica koje su Partizan i Crvena zvezda igrali u Ligi konferencija, odnosno Ligi Evrope, kao i duela crveno-belih sa Panatinaikosom u Evroligi, ostali mečevi najelitnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi, pali su u drugi plan. Uz ovaj pomenuti, u kome je grčki velikan odneo pobedu, odigrana su još 3, a svaki je bio izuzetno zanimljiv.

Košarkaši Monaka predvođeni srpskim trenerom Sašom Obradovićem savladali su Anadolu Efes i to nakon produžetka rezultatom 95:92. Svoj nastup je tom prilikom zabeležio i Vasilije Micić, koji je upisao 20 poena, 8 asistencija i 6 skokova, što nije bilo dovoljno za trijumf njegove ekipe.

Pravi spektakl, veliki španski derbi, igrale su ekipe Barselone i Reala iz Madrida. Ovog puta, trijumf je odneo katalonski klub, rezultatom 75:73. Nikola Kalinić je tom prilikom za 28 minuta na terenu postigao 7 poena, dodao je 4 skoka i 3 asistencije.

U poslednjem meču dana, Virtus iz Bolonje je zabeležio prvu pobedu u Evroligi, a pao je minhenski Bajern sa 66:63. Na ovom susretu, nastupila su čak 3 srpska košarkaša, koja su imala zapažene uloge. Miloš Teodosić je upisao 9 poena i 3 asistencije za 14 minuta, dok je na drugoj strani bio odličan Vladimir Lučić.

Novi kapiten srpske reprezentacije je uz 15 poena dodao i 4 skoka. Takođe, za Bajern je igrao i Ognjen Jaramaz koj ije ubacio 7 poena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter