0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

IGOKEA VIŠE NEGO SIGURNA: Borac mora da se probudi, Mornar pretrpeo prvi poraz!

Objavljeno: 14.10.22 u 21:52

Dva vrlo zanimljiva meča odigrana su u okviru ABA lige!

Igokea je na svom terenu dočekala i savladala ekipu Borca iz Čačka. Od prve četvrtine videla se ozbiljna razlika u kvalitetu. Domaći sastav kontrolisao je utakmicu i polako gradio i održavao svoju prednost. U zadnjoj deonici uspela je ekipa Borca da malo ‘zakuva’, ali je Igokea uspela da odbije nalete rivala i obezbedi pobedu rezultatom 90:78. Najbolji u redovima romaćeg tima je bio Rej sa 17, Tanasković sa 16, Nakić sa 15 i Jošilo sa 14 poena, dok se kod gostiju istakao Hejl sa 17 i Novaković sa 16 poena.

FOTO: ABA liga

U drugom meču večeri Cibona je dočekala Mornar iz Bara, koji je na startu ove sezone igrao sjajno na krilima neverovatnog Rasela. Slavila je Cibona rezultatom 91:88.

Najbolji u redovima pobedničkog tima bio je Bundović sa 25 poena, a pratili su ga Kapusta sa 21 i Perasović sa 14 poena. U poraženom sastavu istakao se Rasel sa 35 poena.


Пласман обезедио Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter