6
Odbojka

FOTO: STARSPORT

FENOMENALNA VEST: Cela Srbija može da gleda finale Svetskog prvenstva i bodri naše odbojkašice!

Objavljeno: 14.10.22 u 17:55

Evo gde možete gledati prenos utakmice!

Ženska odbojkaška  reprezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak, igraće u finalu XIX Svetskog prvenstva 2022. protiv Brazila u Apeldornu.

Veliko finale na programu je sutra (subota, 15. oktobar) od 20.00 časova. Prvi put od starta prestižnog takmičenja, naše dame možete pratiti na dva TV kanala. Kompletno Svetsko prvenstvo prenosio je TV Sport Klub, a sada se priključila i Radio-televizija Srbije.

-Gledale smo polufinale i iznenadile smo se kada je Brazil pobedio Italiju. Brazil je veoma dobra i energična ekipa. Videli smo da njihov selektor koristi u igri sve odbojkašice, pošto često vrši izmene. Očekujem veliku borbu u finalu SP – rekla je jedna od izabranica selektora Santarelija, Katarina Lazović i dodala:

-Sada je potpuno drugačija situacija. Igramo sa više samopozdanja i sigurna sam da možemo da odigramo dobar meč – zaključila je Lazovićeva.

0
0

6 Komentara

  1. Štaje za nas u R. Srpskoj mi nemože o gledati naša kablovska nema SKlub a Beograd 1 nedozvoljava prenos za BH područje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter