0
Fudbal

FIFA World Cup Trophy Tour at Belexpo Centar on September 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ENGLESKA LEGENDA ŠOKIRALA PLANETU: „Dva poznata fudbalera su gej – to treba da objave u Kataru!“

Objavljeno: 14.10.22 u 15:35

Uzburkao javnost.

Legenda engleskog fudbala, Gari Lineker, rekao je da je prijatelj sa dvojicom poznatih fudbalera koji su gej, ali to još uvek nisu otkrili.

On smatra da bi to trebalo da urade upravo na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Oni su jako blizu toga da javno objave da su gej, a bilo bi sjajno da jedan ili obojica to kažu tokom Svetskog prvenstva. Mislim da bi to bilo sjajno. Naravno nije ja meni da to objavim, ali rekli su mi da dugo razmišljaju o tome da svima objave da su gej. – rekao je Lineker.

Poznato je da je Katar veoma konzervativna država po tom pitanju i da su istopolne veze i odnosi čak kažnjive zakonom, a moguće je i otići u zatvor na sedam godina zbog toga.

Englez kaže da je strah jedina kočnica zbog koje nisu objavili javno ovu informaciju.

Mislim da je u pitanju strah, strah od nepoznatog. Možda se oni boje šta će im reći saigrači i šta će pomisliti, mada ja mislim da je svima to već jasno. Meni je neverovatno da je to uopšte tema. Reći će neko da će ih navijači vređati, ali oni pevaju uvredljive pesme svakako. – naglasio je on.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter