3
Evrokupovi

Ricardo Gomes UEFA Europa Conference League, group D football match between Partizan and Koln 13.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

DEFANZIVAC KELNA UŽASNUT PONAŠANJEM FUDBALERA PARTIZANA: ‘Lopta je u igri bila 15 sekundi – To nije sportski duh!’

Objavljeno: 14.10.22 u 19:49

Izuzetno nezadovoljan bio je defanzivac nemačkog tima.

Prvi gol na meču između Partizana i Kelna delo je Fusenija Dijabatea, koji je sjajno iskoristio grešku Tima Hibersa, defanzivca nemačkog tima. Svestan svoje greške bio je Hibers, ali je i izuzetno ljut bio na fudbalere ‘crno-belih’.

‘Očigledno je da sam ja kriv. Dobro sam primio loptu, ali drugi kontakt s njom je bio loš. Opet smo upali u minus zbog individualne greške.’ – dosta realan je bio Hibers, da bi potom dodao:

UEFA Europa Conference League, group D football match between Partizan and Koln 13.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘Partizan jedva da je želeo da igra. Bila je baš velika gužva na Partizanovoj polovini terena, branio se sa desetoricom. Ne želim da potenciram prekide utakmice, ali ako odete u Srbiju svesni ste da tako nešto može da se desi. Imam utisak da je tokom drugog poluvremena lopta u igri bila otprilike 15 sekundi. Primili smo početkom drugog dela još jedan gol, pa je usledila pauza zbog povrede igrača, a to nije sportski duh kome težim. To nas je više omelo nego prekidi.’ – zaključio je on.

Ostalo je još dva kola do kraja grupne faze Lige konferencija, a Partizan se nalazi u najboljoj situaciji kada je njihova grupa u pitanju.


Пласман обезедио Sofascore

0
0

3 Komentara

  1. Čuj ako dodjete u Srbiju svesni ste da ćete tako da igrate. Brane se sa desetoricom!? Pa protiv vas se treba braniti sa celim ljudstvom stoko varvarska a ne sa dva štopera i par igrača! Teško vam sad kad nema? Navikavajte se seme li vam pogano čisto radi znanja i poravnanja!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg..primili su qa sa DVA, tj. oba ya yeta, pa kukayu k’o chkePi “qanske,tj. shwaBske kao posle II Sv…!!! .!. XXAAXXAA .!. GAZI SVE MOJ PARTIZANeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter