0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA NEMA PRAVO NA KIKS: Crveno-beli pobedom vraćaju sebe u život – veliki ispit Miloša Milojevića!

Objavljeno: 13.10.22 u 12:52

Ukoliko položi, biće radovanja za Delije noćas.

Nije lako kada pobedite nekoga 4:1, pa to isto treba da uradite i samo sedam dana kasnije. Crvena zvezda je upravo u takvoj situaciji.

Jasno je da će Ferencvaroš imati i motiv više da uzvrati udarac crveno-belima koji su ih na Marakani jednostavno deklasirali.

Oprezan je bio Miloš Milojević u izjavama, sasvim logično čuva sve karte za poslednji trenutak. Zna srpski stručnjak da je ovo prilika koja će se desiti samo jednom ove sezone – poraz bi praktično Zvezdine šanse za proleće u Ligi Evrope sveo na minimum.

FOTO: HotSport

Pokazao je da tim može odlično da spremi za mečeve na MarakaniMonako jeste pobedio, ali je utisak da na tom meču Zvezda nije imala ni sreće.

Ipak, činjenica je i da je Zvezda na gostovanju Trabzonu odigrala daleko najlošiji meč u grupi. Sve je bilo ispod proseka, iako poraz na kraju nije bio ubedljiv – 2:1.

FOTO: HotSport

Sada je vreme da Zvezda pokaže drugačije lice na gostujućem terenu, a na ovom će imati i preko 1000 svojih navijača, tako da će se barem na momente provejavati obrisi Marakane na Grupama Areni.

FerencvarošCrvena zvezda, 21 čas, četvrto kolo grupne faze Lige Evrope.

FOTO: HotSport


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter