0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Crvena zvezda

ZVEZDA GUBI NAKON 45 MINUTA: Sanogo morao van terena zbog povrede – Milojević morao da reaguje! (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.22 u 21:49

Fudbaleri Crvene zvezde gube od Ferencvaroša sa 1:0, nakon prvih 45 minuta 4. kola Lige Evrope. Domaći su do pogotka stigli preko Zakarijasena, strelca jedinog gola za Mađare u Beogradu, a sve nakon loše reakcije odbrane crveno-belih.

Gledali smo veliku borbu od samog starta meča. Ferencvaroš je dva puta zapretio, jednom su stigli i do peterca, ali nisu uspeli ozbiljnije da ugroze Milana Borjana.

Već nakon nekoliko minuta, delovalo je da je srpskom šampionu pritisak popustio, te da su polako prebacili težište igre na protivničku polovinu.

Mogla je Zvezda da ima dobru priliku u 15. minutu kada Pešić ipak nije uspeo da se lepo okrene nakon prijema lopte na nekih 7 metara od gola Ferencvaroša.

U 21. minutu Eraković je dobio žuti karton. On je napravio faul kako bi sprečio kontranapad domaćih što je uspešno učinio.

Nakon centaršuta sa leve strane, lopta je došla upravo do strelca jedinog pogotka Ferencvaroša u Beogradu, čiji je šut otklonio Milan Borjan. Ipak, lopta se ponovo odbila do njega, a odbrana Zvezde delovala je ukopano, što je Zakarijasen iskoristio i pogodio za prednost svog tima od 24. minuta.

Ubrzo nakon pogotka, ispostavilo se da Sanogo ne može da nastavi meč, pa je Milojević bio prinuđen da u igru uvede Kingsa Kangvu.

Kanga je u 37. minutu pokušao sa novim šutem iz ogromne udaljenosti, ali ovo nije bilo blizu ozbiljnije pretnje domaćima.

Moraće izabranici Miloša Milojevića mnogo organizovanije u nastavku igre, ako žele da dođu do pogotka i potencijalnog preokreta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter