0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 06: Aleksandar Katai (R) of Crvena Zvezda in action against Aissa Laidouni (L) of Ferencvarosi TC during the UEFA Europa League group H match between Crvena Zvezda and Ferencvarosi TC at Rajko Mitic Stadium on October 06, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZVEZDE: Ovoga se moraju pridržavati svi koji će biti na stadionu u Budimpešti!

Objavljeno: 13.10.22 u 09:41

Samo ovako se može ući.

Fudbaleri Crvene zvezde će danas od 21 čas gostovati ekipi Ferencvaroša u okviru četvrtog kola grupne faze Lige Evrope, a očekuje se veliki broj pristalica crveno-belih na meču.

Podsećamo, izabranici Miloša Milojevića slavili su pre sedam dana u Beogradu sa čak 4:1.

Za Zvezdu ovaj meč je od izuzetne važnosti tako da crveno-beli moraju ići na pobedu. Pre meča bitno je pročitati kako ući na Grupama Arenu.

Važna informacija za sve one koji imaju kartu za sektor u kom će biti smešteni navijači Crvene zvezde je da svi moraju da prođu kroz fan zonu koja će biti postavljena od 17 časova. Niko ko nema kartu neće moći da uđe u fan zonu, a ujedno ni na utakmicu. Ulazak na stadion će biti moguć od 18 časova i 30 minuta.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter