0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@OfficialSSLazio

„SVIMA JE JASNO DA ĆE NEKE STVARI NAKON MUNDIJALA DA SE RAZJASNE!“: Mateja Kežman o budućnosti Sergeja Milinkovića-Savića!

Objavljeno: 13.10.22 u 10:06

Videćemo epilog.

Tema broj jedan u italijanskim medijima ove sedmice je Sergej Milinković-Savić i njegov ostanak u Laciju.

Nakon odličnih igara na početku sezone, predsednik Lacija, Lotito, kaže da je cena srpskog fudbalera porasla na 120 miliona, saigrač Ćiro Imobile ga upoređuje sa Kevinom de Brujneom, a trener, Mauricio Sari, hvali SMS-a, ali i ukazuje na stvari koje mora unaprediti.

Nakon svih oglasio se i agent srpskog reprezentativa, Mateja Kežman.

Nije pravi trenutak da pričamo o Sergejevoj ceni i transferu. Lacio je na vrhu, timu je potreban mir. Ali, svima je jasno da će posle Svetskog prvenstva neke stvari da se razjasne i tada će biti vreme da pričamo o svemu. – otkrio je Kežman.

Ipak iz njegov reči zaključujemo da će Laciju biti veoma teško da zadrže popularnog SMS-a.

Milinković-Savić ima još samo 18 meseci ugovora sa Lacijom i kao što sam rekao, kada prođe Mundijal biće vreme da prvo popričam sa predsednikom kluba, a onda i sa svima ostalima. Svih ovih godina Sergej i ja smo pokazali poštovanje prema Laciju i predsedniku Lotitu. Moram na prvom mestu da vodim računa o interesima igrača, a onda i o interesima kluba. Siguran sam da će naš odnos ostati isti kao prethodnih godina. – zaključio je Kežman.

Milinković-Savić je u Rimu od 2015. godine kada je stigao iz Genta u transferu vrednom 12 miliona evra. Do sada, nastupio je čak 306 puta za Nebeskoplave, postigao 62 gola i dodao 59 asistencija.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter