1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘SVAKI IGRAČ PARTIZANA IMA KVALITET ZA BUNDESLIGU’: Gordan Petrić prezadovoljan nakon velike pobede nad Kelnom!

Objavljeno: 13.10.22 u 21:29

Imao je zašto da bude više nego zadovoljan!

Fudbaleri Partizana su na svom terenu savladali ekipu nemačkog Kelna rezultatom 2:0. Golove su za ‘crno-bele’ postigli Dijabate i Rikardo. Nakon meča veoma zadovoljan bio je šef stručnog štaba beogradskog Partizana – Gordan Petrić.

‘U nekim momentima je bilo bolje nego prošle nedelje. Ali kao što kažete da oni igraju tako, oni su ljudi isto od krvi i mesa. Igrali smo 10 na 10, momci su odradili sve što treba. Mi imamo kvalitete i samo treba svi da veruju u svoj kvalitet, a nekad kda slabije igraju da se da podrška i da se kroz te neke slabije partije prođu bolji igrači. Oni su pokazali da imaju kvalitet, ali to će se zaboraviti ako ne ponavljamo ovo iz nedelje u nedelju. Želim svu sreću momcima’ – rekao je trener Partizana i odmah potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Oni su, kad sam došao pre 2-3 nedelje bili nervozni, ne znam zašto. Ali poenta je to da opustite igrače i da im date zadatke koje mogu da urade na igrači, da smo mi uspeli u tome, verovatno jesmo. Ali i to sam pričao, da ne treba da sakriju već da oni pokažu, svaki igrač koji igra u Partizanu ima kvalitet da igra za Bundesligi. Sutra treba da se odmore, u nedelju je utakmica, a oni ulaze u neki propisani život što je meni drago’ – zaključio je on.

&

Standings provided by Sofascore

;

0
0

1 Komentara

  1. TAKOeeee,…!!! PS a u Coor***VI JEDINO draGOV(N)IC ima VIDOVNJACHKI POTENCIJAL, POGADJA K’O PRSTOM U vnoGo (kao i svi iz cerqe, aL’ Qrccccem..), mada, ipakkk je ‘pogodio’ da ce kELN pobediti FKP sa 2-0..gledajuci na OGLEDALU konacan rezultat tekme…. .!. XXAAXXAA .!. SVI SU ONI manciyi s’shipkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .!. XXAAXXAA .!.
    GAZI PARTIZANE, PONOVO, ZAUVEKKK SWABEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE I NJIHOVE (nase..) DOMACE IZDAYNIKEEEEEEE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter