3
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

PONIŠTEN GOL, EKSPRESNO IZJEDNAČENJE, ALI KRATKA RADOST: Pešić igrao rukom, ali je Mitrović pogodio – domaći brzo ponovo poveli! (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.22 u 22:14

Na samom startu drugog poluvremena, Zvezda je uspela da zatrese mrežu Ferencvaroša, ali je pogodak Aleksandra Pešića poništen zbog igranja rukom. Zvezdin napadač je tokom prijema zakačio loptu rukom, što je VAR i potvrdio kasnije.

Velika šteta, ali i dokaz da crveno-beli mogu mnogo više u nastavku.

Ipak, već u 55. minutu Zvezda stiže do izjednačenja, a gol je delo Stefana Mitrovića, nakon sjajnog kontranapada srpskog šampiona.

Radost Crvene zvezde trajala je samo 6 minuta. Nakon jednog centaršuta tokom kojeg je lopta dugo putovala, Sami Mae je sa leve strane glavom savladao Milana Borjana. Asistirao mu je Paška, a kapiten crveno-belih nije mogao da spreči ovaj udarac.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

3 Komentara

  1. sudija dozvolio Mitrovicu da pokupi loptu iz auta, zašto na zvezdaninim tv ne pokažu taj trenutak ? Sudjenje kao u domacoj cz ligi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter