0
Odbojka

FOTO: Screenshot/Instagram

OVO JE LEPOTICA KOJA JE SRBIJU ODVELA U POLUFINALE: Ćerka je legende Partizana – pružila je podršku Novaku kada mu je bilo najteže!

Objavljeno: 13.10.22 u 13:45

Njeni poeni su bili ključni.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je u finalu Svetskog prvenstva i to nakon što su u polufinalu savladale SAD – 3:1.

Ipak, najveća drama desila se na meču četvrfinala gde su naše devojke slavile sa 3:2 protiv domaćina Poljske. U jednom momentu je izgledalo kao da se Srpkinje neće izvući, čak ni Tijana Bošković nije uspevala da pronađe recept za Poljakinje koje su igrale kao da su popile čarobni napitak.

Na njihovu žalost, a našu sreću, tada se ukazala Jovana Stevanović i sa dva bitna poena prelomila meč i trasirala Srbiji put ka polufinalu.

Prvo raketa sa mreže za meč loptu, a zatim i as za pobedu.

Kada sam išla na servis rekla sam ‘Bože pomozi, neka bude as’ i bio je. Drago mi je da se tako završilo. – rekla je tada Jovana kroz osmeh zadovoljstva.

Jovana je inače ćerka legende Partizana Gorana Stevanovića. Nakon osvajanja zlatne medalje u Tokiju, Goran je priznao da ga je ćerka nadmašila.

Nekad su Jovanu pitali da li si ti Goranova ćerka, a sad mene pitaju da li sam Jovanin otac. Ima li šta lepše? – izjavio je tada Stevanović.

Ove godine postala je najbolji bloker Lige nacija, a istu nagradu osvajala je dva puta u italijanskom prvenstvu.

Na društvenoj mreži Instagram često kači slike iz privatnog života te se lako može zaključiti koja su njena interesovanja.

Početkom godine kada je Novak Đoković preživljavao dramu u Australiji, čvrsto je stajala uz najboljeg srpskog tenisera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter