0
Domaći fudbal

grobari navijaci fans supporters flags zastave Partizan v Nica during the UEFA Conference League 2022/2023 match on stadium FC (JNA) on September 15, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MEČ U HUMSKOJ ĆE IMATI I HUMANITARNI KARAKTER: Navijači Partizana žele da pomognu!

Objavljeno: 13.10.22 u 14:28

Akcija za svaku pohvalu!

Fudbalski klub Partizan večeras od 18.45 bije veliku i važnu bitku u Ligi konferencije. Crno-beli će ugostiti Keln koji su pre samo sedam dana savladali u Nemačkoj sa 1:0 golom Svetozara Markovića.

Ovaj meč će imati i humanitarni karakter. Naime, navijači Partizana pokrenuli su akciju za pomoć OFK Beogradu koji prolazi kroz najteže trenutke u svojoj istoriji.

– Na utakmici sa Kelnom, na istočnoj i južnoj tribini biće postavljene kutije za pomoć OFK Beogradu… Jedan od najstarijih klubova u zemlji je u najtežoj situaciji od osnivanja, zato smo odlučili da se uključimo u ovu akciju i pozivamo sve navijače da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. – piše u obaveštenju navijača Partizana.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter