1
Evroliga

Stefan Lazarevic Crvena zvezda - Buducnost, ABA liga, Beograd, Srbija 10.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LAZAREVIĆ: ‘Imali smo šansu da ostvarimo pobedu – U nedelju nas čeka važna utakmica!’

Objavljeno: 13.10.22 u 23:25

Veruje da ova ekipa može sa svima da se nadmeće.

Crvena zvezda pretrpela je poraz na domaćem terenu od ekipe grčkog Panatinaikosa. Iako su praktično imali sve u svojim rukama, nakon greške Ivanovića, ali i promašenog penala Bentila, poraz je bio neizbežan. Nakon meča dosta iskren je bio krilni košarkaš Crvene zvezda – Stefan Lazarević.

‘Uspeli smo nekako iz tog prvog poluvremena da stabilizujemo igru, ali su nas jeftine greške koštale pobede. Nismo uspeli da iskontrolišemo do kraja. Čeka nas u nedelju jako važna utakmica i teško gostovanje u ABA ligi.Mislim da u Evroligi protiv bilo koga može da se očekuje pobeda, samo da igramo 40 minuta i da damo sve od sebe.’ –  rekao je Lazarević i potom dodao:

during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Sigurno da ovakve utakmice kad izgubiš da su teške, ali nema mnogo vremena da se poklekne. Sledeća utakmica čeka, crpimo samopouzdanja iz toga. Imali smo šansu da ostvarimo pobedu.’ – zaključio je krilni košarkaš.

0
0

1 Komentara

  1. O VA ekipica ‘MOZE SA SVIMA DA SE NADMECE“, da, da, da, ALI ZA POSLEDNJE, 18 ‘MESTO’ u EL..?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .!. XXAAXXAA .!. FENJERASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter