0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

BARSA NA IVICI ELIMINACIJE DRUGU GODINU UZASTOPNO: „Nismo pokazali najbolju verziju sebe u Ligi šampiona!“

Objavljeno: 13.10.22 u 10:23

Ni blizu.

Teška noć je iza fudbalera, navijača i stručnog štaba Barselone, još jedna od mnogih u poslednjih nekoliko godina.

Katalonci su remizirali sa Interom 3:3 i svoje šanse da prođu u osminu finala Lige šampiona sveli na minimum.

Da bi Barsa prošla, potrebno je da pre svega oni savladaju Bajern i Viktoriju Plzenj, a da Inter ne pobedi pobedi češku ekipu na svom terenu. U slučaju pobede neroazura, ekipa Ćavija Ernandeza će drugu godinu za redom preseliti u drugi razred evropskog fudbala – Ligu Evrope.

I u tom slučaju, Barsa ponovo neće zavisiti od sebe već od ishoda meča BajernInter.

Dakle, preteška situacija za Ćavija i ekipu.

Pravili smo greške kakve ne smemo da priuštimo u ovakvom takmičenju. Sada moramo da se oslanjamo na veru i karakter kako bismo se vratili u borbu. Nismo pokazali najbolju verziju sebe u Ligi šampiona, ali i dalje imamo nacionalno prvenstvo, Kup i Superkup. Sezona je duga, a naše taktičke ideje su dobre. – rekao je trener Barselone.

Blaugrana je u drugom poluvremenu potpuno pala i primila čak tri gola. Krivica se svalila na dežurne krivce i starosedioce – Pikea i Buskeca.

U drugom poluvremenu nam je pao intenzitet. Neću izdvajati igrače jer smo mi pre svega tim. Ako Pike, Buskec, Pedri ili Dembele prave greške, onda sam ja za to kriv. – zaključio je Ćavi.

Narednu utakmicu Barsa igra u La Ligi protiv Real Madrida na Santijago Bernabeuu. Meč je zakazan za nedelju sa početkom od 16.15 časova.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter