1
Evrokupovi

Igor Vujacic Partizan v Nica during the UEFA Conference League 2022/2023 match on stadium FC (JNA) on September 15, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VUJAČIĆ NIJE ŽELEO DA KOMENTARIŠE DUEL SRBIJE I CRNE GORE: „Partizan će dati sve od sebe da sačuva gol!“

Objavljeno: 12.10.22 u 14:31

Crno-bele očekuje novi duel sa nemačkim velikanom.

Fudbaleri Partizana će nakon velikog trijufma u Nemačkoj, u 4. kolu Lige Evrope dočekati upravo tim koji su savladali proteklog četvrtka – Keln. Pred taj susret, održana je konferencija za medije, a fudbaler srpskog vicešampiona IgorVujačić istakao je da očekuje fizički zahtevnu utakmicu.

Takođe, defanzivac crno-velih, dodao je da je podvig moguć uz dobru podršku navijača, kao i da će se tim potruditi da sačuva gol.

Očekujem fizički zahtevnu utakmicu i da će Keln biti ofanzivniji. Nadam se da ćemo uz pomoć naših navijača napraviti novi podvig. Mnogo je igrača otišlo, mnogo novih došlo. Idemo iz utakmice u utakmicu, pružamo bolje rezultate i atmosfera je bolja. Nadam se da će navijači prepoznati momenat i doći sutra da nas podrže – počeo je fudbaler crno-belih i dodao:

BELGRADE, SERBIA – SEPTEMBER 15: Igor Vujacic (L) of Partizan ishake hands with Billal Brahimi (R) of OGC Nice after the UEFA Europa Conference League group D match between FK Partizan and OGC Nice at Stadion FK Partizan on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic – Starsport.rs)

Oni imaju dobre individualce po boku, odma ranim centaršutevima opterete centaršutevima na dva napadača. Treba da se uđe u blok na boku, to bi moglo da nam olakša posao. Prekid im je takođe jedno od jačih oružja, daćemo sve od sebe da sačuvamo gol. Odgovara nam kad naša poslednja četvorka igra u kontinuitetu utakmice, bolje se poznaje, uigraniji smo.

U okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, snage će odmeriti selekcije Srbije i Crne Gore. Novinari su upitali Vujačića, šta misli o tom susretu, dok on za sada nije želeo ništa da komentariše.

– Ima puno do toga, ne bih komentarisao – zaključio je Vujačić.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter