0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

VLADIMIR JOVANOVIĆ NAKON PORAZA: Bili smo meki u odbrani! (FOTO)

Objavljeno: 12.10.22 u 21:48

Košarkaši Budućnosti poraženi su u prvom kolu Evrokupa od Hamburga na domaćem terenu rezultatom 73:66.

Gledali smo napetu završnicu u kojoj Podgoričani nisu uspeli da prelome meč u svoju korist, a svoje prve utiske izneo je i trener Budućnosti, Vladimir Jovanović:

“Opet se vraćam na priču o velikim problemima koje smo imali tokom priprema. Bili smo jači, Kaba se vratio u tim, odlučio je da igra protiv Hamburga iako je rizik bio veliki, ali nismo mogli da računamo na Ilića. Plan je bio da meč otvorimo jako, agresivno i čvrsto, ali smo uradili sve suprotno. Bili smo meki u odbrani, omogućili smo rivalu da stigne do lakih poena, da lako stekne dvocifrenu prednost koju smo kasnije nastojali da stignemo, ali…” zastao je Jovanović, pa nastavio u istom ritmu:

“Uspeli smo da stignemo do minusa od tri poena, odbrana je u tom period bila dobra, imali smo nekoliko šuteva iz otvorenih pozicija, a samim tim i priliku da prelomimo meč u našu korist, nismo ih pogodili, a na kraju je pobeda zasluženo pripala timu iz Nemačke. Očekuje nas mnogo, baš mnogo posle na putu ka cilju, a to je dostizanje željene forme i to kroz utakmice koje se nižu kao na filmskoj traci”.

U predstojećem vikendu Budućnost će dočekati MZT i imati priliku da prekinu niz od dva poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter