1
Domaći fudbal

Nikola Stulic Kolubara v Radnicki Nis, Mozzart Super Liga 2022/2023 on August 17, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠTULIĆ O ‘ČUVENOM’ PENALU PROTIV ZVEZDE: ‘Lalatović me zadirkuje za to – Pametnije bi postupio!’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.22 u 12:19

Neverovatan start sezone za mladog napadača!

Niški Radnički za sada ima dosta lošu sezonu.. Tačnije, igraju slabije nego što se to od njih očekivalo, jer su sklopili zaista dobar tim. Ipak, svetla tačka je svakako nekadašnji napadač PartizanaŠtulić, koji postiže pogotke na najrazličitije načine i tako svoj klub ‘gura’ prema plej-of zoni.

Prolaze meseci, ali je i dalje prva asocijacija na Nikolu Štulića panjenka na Marakani i ‘utišavanje’ domaćina.

‘Kada pogledam sa ove distance, mislim da bih pametnije postupio. Zreliji sam upravo za to iskustvo.’ – rekao je Štulić za Telegraf, pa potom dodao da ga i Lalatović ‘zeza’ za tu situaciju.

‘Nekoliko puta je kroz šalu na treningu provukao to dok smo šutirali penale. Međutim, on je takav, kod njega je uvek sve na temu zadirkivanja, šale, ali i pozitivne priče.’ – dodao je on.

Štulić blista ove sezone, trenutno je na samom vrhu kada govorimo o listi strelaca, a zadovoljstvo ni sam ne krije.

‘Posle šest meseci u Nišu sam se navikao na grad, na ekipu, adaptirao sam se i sve se poklopilo. Sjajan je osećaj biti ispred igrača poput Kataija, Pešića, deliti prvo mesto sa Rikardom, ali ne želim ovde da se zaustavim. Ovo je plod velikog rada, sigurno je da ću nastaviti da dajem sve od sebe i da će se sve to vratiti u istom ritmu.’ – reči su mladog napadača.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter