0
Evroliga

Stefan Lazarevic Crvena zvezda - Buducnost, ABA liga, Beograd, Srbija 10.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STEFAN LAZAREVIĆ JE SPREMAN: „Od prvog minuta moramo da ispunjavamo zadatke!“

Objavljeno: 12.10.22 u 21:25

Težak zadatak pred crveno-belima.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19 časova imaju evroligašku premijeru pred domaćom publikom, s obzirom da će dočekati ekipu Panatinaikosa.

Za medije je pred taj meč govorio prvotimac Stefan Lazarević.

Ne mogu da kažem da otvaramo, ali otvaramo ovu sezonu Evrolige pred svojim navijačima, što je jako bitno. Domaći je teren, znamo šta to znači, koliku nam to energiju daje protiv protivnika. A, protivnik nam je, naravno, poznat. Gledali smo ih i pripremali se za utakmicu. Od prvog minuta moramo da ispunjavamo zadatke, moramo da gledamo od minuta do minuta i videćemo gde će nas to odvesti. – ističe Stefan.

Prokomentarisao je i dolazak Dejana Radonjića, sada trenera Panatinaikosa.

Biće specifičan ambijent, ipak je on čovek koji je sinonim za uspehe Zvezde. Biće atmosfera dobra, gde će to biti raznih detalja. Poznat mi je njegov sistem, ali možda bude pripremio nešto drugo za nas. Fokus mora biti maksimalan da bi nas dovelo do dobrog rezultata. – kaže prvotimac crveno-belih.

Stefan Lazarevic Crvena zvezda – Buducnost, ABA liga, Beograd, Srbija 10.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Smatra da to što PAO neće računati na sve igrače neće biti olakšica.

Mislim da su u deficitu sa organizatorima igre. Nejt Volters neće igrati, ali ima igrača koji mogu da preuzmu odgovornost. Od svih nam preti opasnost, fokus mora biti na svima što se tiče odbrane, a iz nje ćemo da crpimo energiju i sve što treba da dođe. – rekao je košarkaš Crvene zvezde.

Za kraj rekao je par reči i lošem startu sezone grčkog kluba.

Možda će biti pritisak jer nemaju pobedu u prvenstvu i Evroligi, ali i mi imamo priliku pred našim igračima. Mislim da će energetski biti zahtevna ekipa, veoma zahtevna. Sad, šta će presuditi, videćemo. – zaključio je Lazarević.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter