0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfcen

SRBI OKRENULI LEĐA ALEGRIJU: Opasno se drma stolica italijanskom stručnjaku!

Objavljeno: 12.10.22 u 17:57

Teški dani za Staru damu.

Juventus je sinoć poražen u Haifi od Makabija, 2:0. Ovaj poraz došao je kao dodatan udarac nakon poraza u derbiju kola Serije A prošlog vikenda od Milana (2:0).

Jasno, od početka sezone igra crno-belih iz Torina ne deluje impresivno, štaviše jako bledo izgledaju.

Nakon najnovijih poraza, Maks Alegri dobija sve više kritika, a čini se da ga na klupi drži jedino velika odšteta koju bi dobio ukoliko mu čelnici Juventusa uruče otkaz.

Italijanski mediji pišu da se svlačionica prilično podelila na one koji su za i one koji su protiv italijanskog trenera.

FOTO: Twitter/@juventusfcen

Grupu igrača koji su nezadovoljni Alegrijem predvode Lokateli i Mekeni, a u toj grupi su i srpski fudbaleri, Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Navodno, Vlahović je nezadovoljan i nesrećan zbog stila igre Juventusa jer zbog istog on kao napadač dobija malo lopti i samim tim ima manje šansi za golove.

Za Filipa Kostića se isto smatra da odnosi sa Alegrijem nisu dobri.

Igrači koji su navodno neutralni su Pol Pogba, Leo Paredes i Anhel di Marija, dok su italijanskim trenerom zadovoljni Ščesni, Kvadrado, De Šiljo, Perin i Danilo.

Zbog stila igre koji gaji Alegri već su trojica igrača napustila Torino – Kristijano Ronaldo, Matijas de Liht i Denis Zakarija.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter