0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PUAČA SKROMAN PRED TSC: Njima prepuštamo ulogu favorita!

Objavljeno: 12.10.22 u 21:24

Voždovac u petnaestom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije gostuje TSC-u u Bačkoj Topoli, a šef stručnog štaba Zmajeva je izneo očekivanja pred ovaj duel.

TSC je odlično organizovana ekipa sa velikim kontinuitetom u radu i uz to imaju nekoliko sjajnih pojedinaca. Trenutno su drugi i to nije slučajno“ započeo je Nikola Puača.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Njima prepuštamo ulogu favorita. Međutim, to ne treba da nas opusti i dovede u situaciju da ih precenimo. Poštujemo ih, ali se spremamo kao za sve ostale rivale“ dodao je on, a onda istakao da očekuje reakciju ekipe nakon poraza u prošlom kolu:

„Igra se na modernom stadionu, teren je u odličnom stanju. Mislim da će biti kvalitetna i otvorena utakmica. Očekujem pozitivnu reakciju igrača posle nedavnog poraza. Pokušaćemo da se nametnemo, da demonstriramo svoj stil igre, a na kraju će pobediti ko bude bio bolji“ zaključio je Puača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter