0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

„NE PRIHVATAM 0:0 NI PROTIV SINA KAD IGRAM!“: Oštre reči Miloša Milojevića u Budimpešti! (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.22 u 19:20

Sve je spremno za spektakl.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 čas gostovaće ekipi Ferencvaroša u okviru četvrtog kola grupne faze Lige Evrope.

Crvbeno-beli imaju imperativ pobede s obzirom da bi se sa eventualna tri boda u potpunosti vratili u trku za plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

Na konferenciji za medije pričao je trener crveno-belih Miloš Milojević. Prvo pitanje bilo je vezano za atmosferu na stadionu.

Mislim da to što smo navikli da igramo pred tom atmosferom može da bude plus više jer momci nisu igrali samo kod kuće par godina. Čuli smo sve najbolje o atmosferi ovde, nadam se da će biti fudbalska i da će svi moći da uživaju. Ferencvaroš je dobar u tranziciji, brzi su napred. Moramo to da neutrališemo. Sad krećemo od nule, moramo da ponovimo iste stvari, možda čak i bolje. – rekao je trener crveno-belih.

FOTO: FK Crvena zvezda

Nikako ne bi bio zadovoljan remijem u ovom trenutku.

Nikako, ne. Ne mogu pre utakmice da se zadovoljim nerešenim rezultatom. To nije u mom karakteru, ni u karakteru kluba, igrača. Svaku utakmicu idemo na pobedu. Nekada možete da budete zadovoljni bodom. Sada ne. Ne zato što smo ih dobili 4:1, poštujemo ih… Jednostavno nije u DNK kluba. Ne mogu ni sa sinom da igram i da pristanem na 0:0 rezultat. – dodao je Milojević.

Ono što je pozitivno – kadrovskih problema nema.

Svi su zdravi. Igrači koji nisu bili u protokolu prethodne dve utakmice, spremni su. Na slatkim smo mukama koga staviti u tim. – otkrio je šef stručnog štaba Crvene zvezde.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter