0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

MARSENIĆ NAKON POBEDE RUKOMETAŠA: Drago mi je što je bilo dosta dece! (FOTO)

Objavljeno: 12.10.22 u 23:53

Rukometaši su slavili protiv Finske u Novom Sadu na otvaranju kvalifikacija za Euro 2024, a selektor Đerona, kao i reprezentativci su izneli svoje prve utiske.

„U prvom poluvremu smo igrali dobro, ozbiljno, stekli visoku prednost. Odbrana je bila korektna. U nastavku smo imali neke dobre, ali i neke loše momente. Primili smo neka glupe pogotke. Na ovom meču smo imali nekoliko debitanata, ova utakmica je bila važna za njihovo iskustvo. Očekuje težu utakmicu u nedelju u Slovačkoj. Biće drugačije sigurno, ali znamo šta nam je cilj“ zaključio je Đerona, a u odsustvu kapitena Nemanje Ilića, traku je poneo Mijajlo Marsenić:

FOTO: STARSPORT

„Hvala novosadskoj publici i svima koji su nam podržali. Drago mi je što je bilo dosta dece. Očekivali smo ovakav meč. Imali smo tri treninga, dva dana za pripremu. Za takav kratak period za pripremu, bilo je sasvim korektno. Svi smo došli pomalo umorni posle klupskih obaveza. Bilo je u timu dosta mladih, koji nisu dosad bili s nama. Primili smo više golova nego što je trebalo. To je jedina zamerka. Idemo sada da pobedimo Slovačku i da završimo ovaj ciklus sa četiri boda“ rekao je on, dok se Miloš Kos zahvalio selektoru:

„Odlično smo počeli ovaj kvalifikacijski turnir. Dobro smo otvorili meč i na kraju ubedljivo pobedili. Prezadovoljan sam što sam ovde, što sam dobio poziv da igram za najbolju selekciju. Stariji su nas dobro prihvatili. Hvala selektoru na ukazanoj priici“ zaključio je Kos, a pred medijima je govorio još i Vanja Ilić:

„Nije mala stavr pobediti sa 10 golova razlike. Pripremali smo se ovih dana, gledali smo samo nas, nismo se prilagodili protivniku, bitno smo mi. Verujemo u ono što radimo, ovako da nastavimo i rezultati neće izostati. Došli smo da uzmemo četiri boda. Ako pružimo 100 odsto, možemo da pobedimo i mnogo jače rivale od Slovačke. Ne potcenjujemo rivala, ali idemo po nove bodove“ istakao je.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter