0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

IVICA KRALJ NAJAVIO POJAČANJA: Očekujem da svi ostanu – navijači ne treba da brinu! (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.22 u 16:32

Biće još jači.

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj, gostovao je u klupskom podkastu, gde je pričao o mnogim temama. Legendarni golman crno-belih istakao je da je ubeđen u ostanak Dijabatea i Natha, a najavio je i ojačavanje kadra na zimu.

Ubeđen sam da će svi, pa i Dijabate i Natho, ostati deo Partizana. Jedino ako se pojavi „nepristojna“ ponuda. Ne samo da očekujem da ostanu, nego da ojačamo kadar. Biće sigurno nekoliko pojačanja na zimu. Navijači ne bi trebalo da brinu, svi koji su sad tu će i ostati, a dovešćemo novajlije kako bismo bili jači na proleće.

Potom je pričao i o golmanima, rekavši da veruje u svu trojicu, kao i da Popović fantastično brani.

Verujem kako u Popovića, tako i u Stevanovića i Lukača. Oni su naši čuvari, od njih krećemo ka daljim linijama odbrane. Popović brani fantastično, nadam se da će i u budućnosti biti deo našeg tima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ivica Kralj je pričao i o čuvenoj utakmici sa Njukaslom, probudivši emocije svim navijačima.

Pred put na Ostrvo su svi mislili da nemamo nikakve šanse, a to ubeđenje i volju kakvu smo negovali između nas liči mi da ima i ova ekipu, čim može da igra sa Nicom, koja ima budžet od 200.000.000 evra ili pokaže kvalitet protiv Kelna, iako Nemci raspolažu sa 100.000.000 evra. Njukasl je tad bio favoriti sa najboljim igračima Engleske, nadamo se da se nešto slično može da se ponovi u narednim godinama – zaključio je Ivica Kralj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter