0
Evrokupovi

Foto: Twitter/@ChampionsLeague

HET-TRIK SALAHA ZA 5 MINUTA, LIVERPUL BROJAO DO 7: Marsej po drugi put bolji od Sportinga, Viktorija dala dva gola Bajernu! (FOTO)

Objavljeno: 12.10.22 u 23:03

Liverpul slavio u Glazgovu sa čak 7:1, Marsej u Lisabonu savladao Sporting sa 2:0, dok je Bajer u Češkoj bio bolji od Viktorije Plzen rezultatom 4:2.

Videli smo mnogo golova u večerašnjim mečevima Lige šampiona, posle sinoćašnjih uspavanki, a najviše je palo u Glazgovu, čak osam! Domaći tim je stigao do prednosti u ranoj fazi na veliko iznenađenje i oduševljenje Ajbroksa, ali kao da je taj pogodak Arfilda u 17. minutu samo razljutio ranjenog gosta, koji je tek onda počeo da igra fudbal. Prvo je Firmino poravnao u 24. minutu, a sa tim rezultatom se i otišlo na odmor. Potom je Brazilac svoj drugi gol, odnosno pogodak za preokret postigao u 55. minutu, a onda je krenuo pravi šou. Za 24 minuta Liverpul je dao pet golova, zaista neverovatno! Nunjez je povisio na 3:1 u 66, a onda je na teren ušao Mohamed Salah, a do 81. minuta je postigao het-trik! Za to mu je trebalo svega 5 minuta, jer je prvi put pogodio u 76! Konačan rezultat postavio je Eliot u 87. minutu.

U ponovnom susretu Sportinga i Marseja gledali smo gotovo preslikan meč iz Francuske, jer je u ranoj fazi, tačnije u 19. minutu Ezgajo dobio drugi žuti karton i skrivio jedanaesterac, a Genduzi postigao gol sa bele tačke za 1:0. Već u 30. minutu Sančez je povisio na 2:0 i rešio pitanje pobednika. Do kraja smo videli još jedan crveni karton, a drugi put je požuteo Pedro Gonsalveš u 60. minutu meča.

Bajern je kako se i očekivalo rešio meč protiv Viktorije Plzenj već u prvom delu igre kada je bilo 4:0 za mašineriju iz Minhena. Za to su bili zaslužni Mane, Miler i Gorecka, koji je mrežu tresao dva puta. U drugom poluvremenu videli smo dva gola domaće ekipe, koja je ulepšala goleadu svojim navijačima. Golove za Viktoriju su postigli prvo Vlkanova u 62, a zatim i Kliment u 75. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter