0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ERAKOVIĆ PRED FERENCVAROŠ: „Prošlog četvrtka sam odigrao odličnu utakmicu, kao i čitav tim i potrudićemo se da to i sutra bude tako!“ (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.22 u 19:45

Ima samopouzdanja mladi štoper.

Strahinja Eraković mnogo je propatio ove sezone na poziciji desnog beka, koja mu je daleko od prirodne. Sada, kada su se neke stvari posložile i kada se mladi fudbaler vratio na prirodnu poziciju pokazao je klasu.

Naime, u pobedi Crvene zvezde nad Ferencvarošem, 4:1, Strahinja je bio jedan od najboljih pojedinaca i pokazao da mu pozicija štopera daleko više prija i odgovara od bočne pozicije.

Pred meč u Mađarskoj osvrnuo se na prošlonedeljnu pobedu.

Prošlog četvrtka sam odigrao odličnu utakmicu, kao i čitav tim i potrudićemo se da to i sutra bude tako. Uvek idemo na tri boda, tako da se nadam pobedi. – započeo Strahinja.

FOTO: FK Crvena zvezda

Hvali atmosferu u svlačionici, koja, kako tvrdi, nije opala ni u jednom momentu.

Atmosfera u ekipi je odlična kao i uvek, vrhunska je bila čak i kad su rezultati bili malo lošiji i ne vidim zbog čega bi sad bilo drugačije. Nadam se da će posle utakmice biti još bolja. – dodao je štoper crveno-belih.

Nije previše opterećen da li će sutra na teren Emae ili Boli.

– Šef Ferencvaroša će odlučiti ko će izaći na teren. Mi smo analizirali oba napadača i ko god da zaigra, pokušaćemo da mu skratimo prostor i neutrališemo vrline. – ističe fudbaler Zvezde.

FOTO: FK Crvena zvezda

Za kraj, pohvalio je sutrašnjeg protivnika.

Imaju mnogo dobrih igrača i ne bih izdvajao nekog. Poznajem najbolje Bolija protiv kog sam vodio duele u prvoj utakmici, ali nije zahvalno da ikog ističem. Oni su timski dobri, i siguran sam da nas očekuje sjajna utakmica. – zaključio je Eraković.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter