0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Inter

DA LI INTER MOŽE DA PREŽIVI KATALONIJU: Briž može do boda, Ajaks ima popravni da impresionira Krojfa!

Objavljeno: 12.10.22 u 09:46

Večeras je na programu ostatak četvrtog kola grupne faze Lige šampiona, a na meniju imamo nekoliko zanimljivih mečeva. To je prepoznao i naš beting partner Efbet, koji je za vas izdvojio zaista neke od izuzetno visokih kvota.

U HotSportu smatramo da nas očekuje goleada u Kataloniji, za razliku od Lombardije, i da je veoma velika mogućnost da na meču vidimo više od 4.5 golova, a kvota našeg partnera koja na ovu igru iznosi 4.50, deluje kao čist poklon. Takođe ako verujete da Neroazuri mogu da prežive pakleni Barsin napad, koeficijent na nerešen rezultat je ogromnih 5.20!

S druge strane, verujemo da Ajaks ima i više nego povoda da izađe motivisaniji nego ikada na duel sa Napolijem i osveti se za ubedljiv poraz u Amsterdamu. Iako su domaći iz Napulja apsolutni favoriti, izdvojili bi izuzetno visoku kvotu na pobedu Ajaksa koja je 5.80, a takođe gotovo podjednako je visoka i ona za nerešen rezultat, koja iznosi 5.20.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Poslednji meč koji bi izdvojili, a da je Efbet bio prilično darežljiv kada su kvote u pitanju što se ovog kola LŠ tiče, jeste gostovanje Briža u Madridu. Atletiko ne deluje dobro, to je činjenica, a kvota da će belgijski šampion ostati neporažen na Vandi jeste visokih 4.90, a ako izuzetno verujete u Farmere, možete da sebi napravite čitavo malo bogatstvo, jer je koeficijent na pobedu Briža 8.20.

Takođe apsolutni zicer jeste dupla šansa u Glazgovu, Redsi se raspadaju, Rendžersu treba prvi bod, tako da je 1X izuzetno pametna opcija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter