0
Evroliga

Dragan Bjelogrlic (L) and Dejan Bodiroga Serbia v Greece - FIBA World Cup Qualifiers on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DA LI ĆE EVROLIGA TAKOĐE PRODATI OBRAZ: Šeici u pregovorima, ali za sada nema dogovora!

Objavljeno: 12.10.22 u 14:49

Već se nekoliko dana pominje vest kako predstavnici Dubaija pokušavaju da za šest puta veći novac od Turkiš erlajnsa preuzmu primat glavnog sponzora Evrolige. Imaju Arabljani svoje uslove svakako, a to su klub iz Dubaija i tri fajnal fora u UAE, što bi bila svojevrsna kompenzacija za 60.000.000 evra koliko se nudi Evroligi.

Ipak, najkvalitetnija košarkaška organizacija Evrope, oglasila se povodom ovoga.

 

– Želim da se zahvalim gospodinu Abudla Al Nabudahu, predsednik i vlasniku Dubai košarkaškog kluba, ali i zvaničnicima  grada Dubaija, kao i ASM Globar za prijem svih 13 predstavnika klubova u neverovatnoj „Koka-kola areni“. Svrha posete je bila da razmenimo ideje, ali i da razmotrimo potencijalne šanse za saradnju. Prerano je da pričamo o nečemu posebnom, ovo je tek prvo viđanje, ali gledaćemo da nastavimo ovu „konverzaciju“ – istakao je Maršal Glikman, CEO Evrolige

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

Inače, fudbal, Formula 1 i mnogi sportovi su pali pod uticajem novca iz Emriata, koji pored glamura spolja, unutra imaju katastrofalan problem sa ljudskim pravima i životnim standardom, pa je izuzetno licemerje prihvatanje tih para, a propagiranja potpuno druge priče na zapadu. Ipak, kako će se ova priča odvijati, vidćeemo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter