2
Evroliga

Aleksa Avramovic KK Partizan Media Day at Stark Arena on October 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SMATRA PARTIZAN SAMIM KREMOM EVROLIGE: „Četiri tima i mi smo najjači u takmičenju!“

Objavljeno: 11.10.22 u 11:21

Aleksa Avramović je doživeo ovog leta povredu ruke, zbog koje je već neko vreme u gipsu. Ipak, on ističe da jedva čeka da se vrati na teren, ali je isto tako u razgovoru za Sport Klub istakao kako smatra da Partizan ima jako visoke limite ove sezone.

„Imamo svežinu u mladim igračima, najmlađi smo tim u Evroligi i ta energija mora da bude na zavidnom nivou. Nemamo preveliki broj utakmica u elitnom takmičenju, ja nemam nijednu, i to moramo da nadomestimo energijom i samopouzdanjem da se borimo protiv najboljih igrača. Želimo i moramo da pokažemo da smo sposobni za to.“

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Navijači očekuju da se Partizan bori za plej-of…

„Lično bih voleo da ostvarimo neki uspeh ove sezone. Uz nas, izdvojio bih Efes koji je mnogo jak. Na šampionski tim doveli su možda jednog od najboljih ol-raund igrača u Evropi Vila Klajburna, odličnog centra Anta Žižića, Ahilea Polonaru, Amata Embajea, koga poznajem iz Italije. Deluje da imaju izuzetno jak tim. Fener je uvek Fener, veliki tim, veliki budžet, visoki ciljevi. Angažovali su Nemanju Bjelicu, Karsena Edvardsa, Skotija Vilbekina, Džonatana Motlija, Nika Kalatesa… Pored Efesa i Fenera tu su Barselona i Real. Mislim da su ta četiri tima, i naravno mi, jaki ove sezone. Kao i Olimpijakos,“ naglasio je Avramović.

0
0

2 Komentara

  1. Zvezda je jaca na poz. centra a Partizan na poziciji beka! Partizan ce osvojiti sampionat tek ako nadje centra koji ce biti kvalitetom pandan Holandu. Bez takvog centra Partizan opet nece osvojiti ABA ligu! To vidi i zna svako dete koje se razume u kosarku! I svi Grobari cekaju sta ce po tom pitanju uraditi Zeljko Obradovic!

    0
    0
    Odgovori
  2. Al se stručno nalupa igrač koji nema nijednu utakmicu u ligi. Koje je tvoje pravo i kompetencija da komentarišeš i još kažeš da nisi odigrao nijedu utakmicu protiv igrača i timova koje komentarišeš.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter