0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

NOVA ADMIRALBET IGRA NEDELJE VRAĆA VAM I DO 10.000 RSD: Na Oktobarski Slot Festival stigla je nova igra koja vam ove nedelje donosi 20% Cashback-a!

Objavljeno: 11.10.22 u 13:10

 

Posle prvih 7 dana koje je obeležila „Golden Book of Ra“ slot igra, ove nedelje na repertoaru Oktobarskog Slot Festivala nalazi se „Book of Secrets Extra“.
Narednih nedelju dana, a najkasnije do 16.10., zaigrajte ovaj veoma popularni slot koji vam donosi 20% Cashback-a od ukupnog uloga.

Da podsetimo, u saradnji sa inovativnim provajderima, AdmiralBet svake nedelje u oktobru organizuje promociju „Igru nedelje“ koja igračima obezbeđuje povrat novca i do maksimalnih 10.000 dinara. Za vreme trajanja Oktobarskog Slot Festivala, u slučaju gubitka na odabranoj slot igri nedelje, igrači će moći da povrate svoj novac i do 20% od ukupno uloženog.
Ova nedelja je, kao što smo već spomenuli, rezervisana za igru Synot slot provajdera koji svim igračima donosi vrhunsku online zabavu uz jedan od njegovih najpopularnijih slotova „Book of Secrets“, u svom ekstra izdanju.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Pored „Igre nedelje“, u toku su i druge festivalske promocije poput „Pragmatic Play Prize Drop-a“ u kojoj svakog dana nasumično padaju vredne nagrade, a nedavno je počeo i „Mi(X)lionski Slot Turnir“ koji će trajati do 23. oktobra i koji donosi sjajne nagrade u ukupnom iznosu od 1.000.000 dinara!

Budite uvek u toku sa svim dešavanjima, redovno proveravajte vaše mejlove ili pratite kalendar Oktobarskog Slot Festivala ovde.

Svi novi igrači, koji žele da isprobaju sreću u AdmiralBetu po prvi put, mogu lako i brzo napraviti i verifikovati svoj nalog ovde i odmah preuzeti bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara, bez depozita.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter